Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu kapılar yardımıyla ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma maslahatlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı bırakma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın ve müstacel gidiş anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da anlatım edilen bu sektör temelı modellerde olağan kapı koluna menent. 

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Başkaca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla acil durumlarda binanızın emniyetliğini sağlayabilirsiniz.

Hızlı Muvasala: Kapılar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede müstacel durumlarda tahliye kârlemleri seri bir şekilde yangın kapısı yapılabilir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; umumiyetle sınai tesislerde dü farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu peylemek için kullanılmaktadırlar.

Dizayn olarak ayrımlılık göstermekle yan yana eş özellikleri, dayanıklı ve defosuz dokumada olmalarıdır. ölçün iç kapılara nazaran farklı bir kullanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve falmları rabıtalı olarak binalmalıdır. Yangın Çıkış Kapısı Kapının muntazam çtuzakışmasını peylemek karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil bileşenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında bakım yapılmalıdır.

120 an dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

İzinsiz tasvir, yazı ve videoteyp v.b kullanmaı neticesinde legal muamelat uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın anında insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya selim ve kolaylıkla açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, Yangın Merdiveni Kapısı kapının kullanılacağı yere bakarak değkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en birebir paha politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page